به گزارش مرکز خبر حوزه، وی برگزاری سمینارهایی با موضوعات وحدت اسلامی، قدس و منزلت زن را گامی در جهت همین مسیر دانست و ابراز داشت: حتی در دنیای امروز که عصر ارتباطات نامیده شده، هیچگاه امکان ندارد جمعی اینچنین از مسلمان ها را یافت و با هم به گفتگو نشست.
رئیس موسسه رواق حکمت همچنین اظهار داشت: حج برای آن است که آدمی تغییر کند و تغییر میسر نیست جز تصمیم قلبی و تلاش و خداوند هیچگاه در دین اجبار قائل نشده است و انسان از آن جهت که مختار به انتخاب است، پس برای این تغییر و تحول باید حج را خوب بشناسیم زیرا در این این پوسته و ظاهر حج رازهایی نهان است.
وی افزود: حج دوره فشرده توحید است؛ اگر کسی با مقدماتش بیاید و اعمالش را درست انجام دهد توحیدش بالا میرود،البته توحید هم مراتب دارد.
حجت الاسلام والمسلمین هادوی تهرانی گفت: در همه آیین ها، شخص در عبادت هایش از حرکت می ایستد تا به آرامش درون برسد اما در حج حاجی مدام در حرکت است، رمی جمره می کند ،به مشعر می رود؛ به منا، عرفات، با ازدحام جمعیت و گروههای مختلفی نژادی، در حالی که غوغایی برپاست عبادت می کند، تا به آرامش درون برسد ،این حاجی بعد از اعمال به شهر بازمیگردد،در غوغای زندگی امروز، او باید فراگرفته باشد که آرامش درون را حفظ کند ،آرامشی که اسلام از آن یاد می کند.
وی خاطر نشان کرد: خداوند در این سفر به مسلمانها این فرصت را می دهد تا فرهنگ ها و نیازهای یکدیگر را در جهان اسلام درک کنند و برای رفع مشکلات هم و رشد تعالی کشورها به سوی اسلام برنامه ریزی شود؛ هریک از مراحل حج یک کلاس درس است و کلاسی که شاید لازم است آدمی در طول سالها دریافت و آموخته ای نداشته باشد، اما حج واقعی با دوره فشرده و کوتاه خود این فرصت کم نظیر را فراهم میکند.